петък, 2 юни 2017 г.

4 награди за силистренка от световна конференция в Сибир

В сибирския град Ханти-Мансийск, където най-често се провеждат състезания по ски, бе проведена IX-ата Международна младежка конференция „Една планета – едно бъдеще“ на тема „Природата и човекът“, която е в рамките на екологичната акция „Да спасим и съхраним“ и е под патронажа на правителството на автономния окръг и други органи на Руската федерация към ЮНЕСКО – ООН.

Сред представителите на 10 страни България участва единствено чрез 11-токласничката Ева Илиева от Езикова гимназия „Пейо Яворов“ от Силистра заедно със своята преподавателка Ренета Лазарова. Във форума е имало пет модула, проведени от 29 май до 1 юни. Четири награди е получила за своята презентация силистренката, която е повече позната със своите музикални способности, вкл. и като представител на ЦМИ „Мегатон“.


Според спот в профила във ФсБ на нейната майка Миглена Илиева, наградите й са за отлична творческа презентация, за оценка на проекта и за креативност, както и специална награда за активност на учителката Ренета Лазарова, която бе заедно с гимназистката, изявила се наскоро успешно и като водеща на откриването на изложбата „Пактът Рьорих“ в ХГ Силистра.

1 коментар:

  1. За всичките си искания за кредит, аз съм от решението.
    Трябва финансиране, краткосрочно или дългосрочно заем, само една надеждна и достоверна адрес (zabayevborislav@gmail.com). С революционни нашите кредитни и безпроблемно формули, за решаване на всички ваши финансови притеснения в само 48 часа. Така че не се колебайте да се свържете с мен: zabayevborislav@gmail.com

    ОтговорИзтриване