понеделник, 9 май 2016 г.

Силистренецът Йордан Марков представи своето видео към „Старата любов“

ВТОР:  · 08.05.2016

Йордан Марков
Вече е факт новият видеоклип на младия поп певец Йордан Марков. Парчето е озаглавено „Старата любов“ и е по музика на Стефан Димитров, текст на Богдана Карадочева и аранжимент на Пламен Велинов.
Режисьор, оператор и сценарист на видеото е Николай Скерлев. Във клипа участват актьорите Стефан Германов и Красимира Казанджиева, а очарователната дама е Радост Тодорова, носителка на титлата Мис Вселена България 2015 година.
Основната част на видеото е заснета в старинна къща в центъра на град София, а останалата в Докторската градина зад СУ „Св. Климент Охридски“. Йордан сподели с нас, че са заснели целия материал изключително бързо, само за 7 часа и това се дължи на целия екип от професионалисти, с които е работил към който се присъединяват още Теодора Сербезова – грим, Лили Кирилова – коса и Пламен Андреев – фотограф.
Дрехите, с които той е облечен са любезно предоставени от стилния моден бранд “Desizo MONNI”, а тоалетите, с които е облечена Радост са дело на бранда “ELISABETTA FRANCHI”.
Тази година Йордан е абсолвент в Националната музикална академия в София, специалност „поп и джаз“ пеене в класа на професор д-р Стефка Оникян. Нека да припомним, че Йордан е носител на много награди от национални и международни конкурси, както у нас така и в чужбина. Тази година между 10 и 19 юли Йордан ще представя България на световния международен конкурс „Славянски базар“ в град Витебск, Беларус, където трябва да изпее три песни с държавния симфоничен оркестър на Беларус /на български език, на славянски език и на интернационален език/.
Също така в края на месец май предстои да излезе на музикалния пазар и първия му дебютен самостоятелен албум, който ще носи заглавието „Живот на кръстопът“ и ще включва 16 песни от авторите, с които Йордан работи – големите Тончо Русев, Евтим Евтимов, Ваньо Вълчев, Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Пламен Велинов, Светослав Лобошки, Александър Петров, Иван Тенев, Мариета Ангелова, Камен Драндийски, Кристиян Янкулов, Мартин Антонов, Валентин Пензов и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар