четвъртък, 12 май 2016 г.

Ансамбъл "Ритъм" Силистра отброи 25 години от общо 50 на читалище "Св. св. св. Кирил и Методий"

Драматичен театър Силистра. 11 май 2016 г. - Ден на светите братя Кирил и Методий". Препълнен салон в очакване на юбилейния концерт: 50 години Народно читалище "Св. св. Кирил и Методий" - кв. Гагарин, и 25 години Ансамбъл "Ритъм". Поздравления от различни институции, вкл. от Областна администрация Силистра, представена на тържеството от Елена Томова - заместник областен управител. 

От профила на община Силистра във Фейсбук: С невероятни хореографии, костюми и емоции публиката остана очарована от изпълненията им на ритмични танци и хора от различни области на България. Специални гости на юбилея бяха д-р Мария Димитрова, председател на Общински съвет Силистра, и  Мирослав Тодоров, зам.-кмет "Финанси" в Община Силистра. Те поздравиха Росен Атанасов, главен художествен ръководител на ансамбъла, както и всички участници в концерта за изключителното настроение и професионализъм на сцената.


Днес в Силистра отново има празник - в 18 часа в салона на общината до Дунавския парк е юбилейният концерт: 15 години Вокална група "Ретро" при НЧ "Доростол" и "60 години с песента - на сцената с Никола Касабов".

Няма коментари:

Публикуване на коментар