сряда, 5 юни 2013 г.

Пощенски служители помагат на 18-годишната Теди да отиде на бал



Снимки: Нова телевизия
Пощенски служители успяха да сбъднат мечтата на една майка и 18-годишната й дъщеря. Преди броени дни Теди от Силистра изживява най-голямата радост в живота си - отива на абитуриентски бал, съобщава Нова телевизия.
"С помощта на хора, които са загрижени за мен и майка ми, която е болна, те ми помогнаха със средства, с които си осигурих рокля и беше много хубаво", разказва Теодора Заркова. Средствата за абитуриентската вечер на Теди даряват колеги на майка й. 44-годишната Стоянка, която сама отглежда дъщеря си, е дългогодишен служител в „Български пощи". Преди две години обаче се разболява неизлечимо. Семейството преживява само с една инвалидна пенсия. Случилото се преобръща живота на Теди. Но не успява да сломи духа и желанието й да следва мечтите си.

За да изпълни волята на майка си - да продължи образованието си, отличничката на Икономическата гимназия в Силистра се нуждае от подкрепа. Днес голямото семейство на пощальоните у нас обединява усилия, за да даде шанс на Теди да сбъдне мечтата си.
Банковата сметка, на която може да помогнете:
UNCRBGSF - BIC

IBAN- BG11UNCR70001510199371

Стоянка Тодорова Илиева
/Сметката е на името на майката на момичето/

Няма коментари:

Публикуване на коментар