неделя, 12 юни 2016 г.

Четвърто място за баскет кадетите на БК "Доростол"

БУБА Баскетбол отново е шампион по баскетбол при кадети до 16-годишна възраст. Тимът на Ивайло Желев надигра на финала в реванш Черно море Порт (Варна) с 67:52 след много силна трета част. 

Академик София спечели бронзовите медали на държавното първенство за кадети (16). В спора за третото място тимът надделя над Доростол 64-59, след като поведе от втората част нататък, а в края и удържа напъните на съперника. Така Академик се утеши с медал след вчерашната драматична загуба от БУБА, но в отбора със сигурност няма да са доволни, тъй като бяха тръгнали за титла. От друга страна пък в Доростол трябва да са щастливи от четвъртото място, тъй като сякаш това бе максимумът, който тимът можеше да постигне, въпреки че имаше шанс и да излъже съперника в днешния мач. 
На полуфинала Доростол загуби с 47-69 срещу Черно море Порт ВарнаПродължават първенствата при подрастващите: във Велико Търново при момчета до 14 г. БК "Доростол" играе за място на финалите срещу отбори като Етър, Спартак Плевен, Олимпия и Шампион.

Няма коментари:

Публикуване на коментар