четвъртък, 10 април 2014 г.

ОБЯВА ЗА ФОТОКОНКУРС "НАШАТА ПО-КРАСИВА И ЧИСТА СИЛИСТРА"



Сдружение с нестопанска цел/СНЦ/ „За по-добра и красива Силистра „ със  съдействието и подкрепата на Община Силистра –Дирекция „Хуманитарни дейности”организира :
ФОТОКОНКУРС-ИЗЛОЖБА
 „НАШАТА ПО- КРАСИВА  И ЧИСТА СИЛИСТРА

Фотоконкурсът ще се проведе в рамките на националната кампания „Да изчистим България за един ден”,  инициирана  от bTB    и подкрепена на местно ниво от Община Силистра.
В конкурса със свои фотографии могат да се включат всички мотивирани граждани и организации на територията на общината , които са създали своя организация  за почистване на различни райони и територии в рамките на град Силистра , крайградската зона и населените места в общината в рамките на месец април , включително и на 26 април 2014г.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА –ИЗЛОЖБА:

            -В конкурса могат да се включат всички желаещи групи от граждани , организирани групи от предприятия или учреждения , училища, читалища и кметства , които са заявили намерение да се включат в кампанията на 26 април „Да изчистим България за един ден” или в друг ден в рамките на месеца.
           
-За участие във фотоконкурса  могат да бъдат изпращани в електронен вариант до 5/пет/бр.цветни  снимки от участник.При обработка с фотошоп или друга програма снимките да са с размер 20/30 см с min.140 пиксела и max.300 пиксела
           
-Към електронното писмо  трябва да бъде прикрепена и допълнителна информация за участващата група ,заглавие на снимката ,  района на почистване, датата на събитието и име и телефон за обратна връзка.
           
Най-интересните и масови фотографии /по три броя от участник/,отразяващи  по същество идеята на кампанията –почистване на замърсени територии и облагородяване на райони -  ще бъдат включени в изложба . Тя ще бъде подредена за три дни, които ще се обявят допълнително,  по централната алея в Дунавския парк в периода от 1май  до 10 май 2014 година.

Гласуване
Всеки посетил изложбата има право да направи класация на трите най-добри, според него снимки -  3 точки за първо място, 2 за второ и 1 за трето. Гласуването става чрез пускане на бланка на мястото на изложбата. Снимките,  събрали най-много точки  според класацията на публиката,  ще бъдат публикувани на видеостената на Община Силистра в центъра на града .

Вашите снимки в електронен вариант  можете да изпращате на следните e-maili:

Срок за изпращане  -  до 30 април 2014г. /включително/


Ако обичате фотографията, ако вярвате ,че Силистра може да е едно по-добро, по-красиво и чисто кътче,
Участвайте във

ФОТОКОНКУРС-ИЗЛОЖБА
 „НАШАТА ПО- КРАСИВА  И ЧИСТА СИЛИСТРА


Тук наградата е стимулът да се грижим за онова, което обичаме!

Няма коментари:

Публикуване на коментар