сряда, 23 април 2014 г.

Kонцерт на радио ЗВЕЗДА и кукли на бивши управляващи гостуват в световния екоден в Силистра


С внушителен концерт на централния площад в Силистра ще завърши световният екоден на 26 април, в който България се включва за пореден път. Музикалното събитие е дело на новото национално радио ЗВЕЗДА, което отскоро е в безкрайния ефир на световната информационна мрежа „Интернет“. На сцената от 18 часа своите безспорни качества на бийт-изпълнител ще покаже Адриана Николова – Печенката. Журиралият преди време в телевизионния формат „Гласът на България“ солист на група „ТЕ“ Любо Киров, заедно с Нина Николина и Петя Буюклиева ще дадат принос в настроението в чест на силистренци.
 Както през деня, така и в подстъпите на вечерта добруджанци ще могат да общуват със специалните гости – кукленото шоу от София, представящо със скечове и шаржове управляващите България през последните кризисни години. Топ концертът на радио ЗВЕЗДА, уважило в програмата си с участие силистренската рок-банда Apfel&Strudel Project, е част от национално турне, включващо 12 града в страната, сред които и Силистра.
Екипът на радио ЗВЕЗДА е обявил, че е „гласът на левия спектър в ефира“. Стремежът му е да показва мнения, противопоставящи се на доминиращите в българския радио и телевизионен ефир неолиберални и десни политически позиции. Намерението е radiozvezda.bg е да дава гласност на новини, мнения и коментари, застъпващи социално-ориентирани гледни точки за развитието на България, на Европа и на света като цяло. В навечерието на изборите за европейски парламент радио ЗВЕЗДА работи за каузата „За социална България в социална Европа!“, което кореспондира с идеите на кандидатите на Коалиция за България в стремежа им да получат на 25 май т.г. най-голяма подкрепа от избирателите, за да допринесат за победата на Партията на европейските социалисти, част от семейството на които са българските социалисти и социалдемократи.




Няма коментари:

Публикуване на коментар