петък, 3 май 2013 г.

Борисов и Цветанов в Силистра: за моста, пътищата, народната прошка и още нещо


       „Когато спечелихме изборите преди три години и половина, при Видин имаше една развалина, а днес вече имаме един модерен мост. Ако спечелим втори мандат, такъв ще има и при Силистра”, това каза в обръщението си към силистренци председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той допълни: „Къде бяха БСП, ДПС и НДСВ, и защо позволиха летището ви да бъде продадено и в момента вместо да можете да транспортирате селскостопанска продукция, там да има соларни  панели? И точно в момента тези политически сили са настроени срещу ГЕРБ?!”. Борисов заяви, че е изключително благодарен за това, че българският народ може да прощава, и затова, че има доверие на ГЕРБ. Нека всички, които водят най-гнусните компромати срещу ГЕРБ, да видят площадите. За разлика от БСП площадите по време на предизборната кампания на ГЕРБ са пълни, защото прави нови пътища, нови църкви, подобрена инфраструктура, обновен е и силистренският резерват „Сребърна”, посочи Борисов. „Благодарен съм на всички вас, че ми пожелахте здраве, че засвидетелствахте своята обич и най-вече, подкрепа.”
          На площад „Свобода” освен Бойко Борисов, присъства и неговият заместник Цветан Цветанов. В обръщението си към силистренции той уточни, че по време на управлението на ГЕРБ са усвоени над 10 млрд. лв. и това е политика в интерес на хората. За пример той посочи, че само за 2012 г. в Силистра са инвестирани над 3 млн. лв. Цветанов изрази увереност, че градивната политика на ГЕРБ ще продължи, ако партията спечели убедително на предстоящите избори. Цветанов отправи специална благодарност към всички общини в Силистренска област, където бастионите на ДПС са превзети от ГЕРБ на последните избори. Цветанов призова хората да гласуват по съвест, не по страх.
            Лидерите на ПП ГЕРБ присъстваха в Силистра по повод предизборния концерт на партията и представянето на листата за народни представители. Водачът на листата Стефан Господинов благодари на събралите се жители на Силистренска област. „Ние ще работим за изглаждането на Дунав мост - 3, за довършване газификацията на областта и за развиване на земеделието.”, каза Господинов и допълни „По време на управлението на ГЕРБ успяхме да спасим дуловската и тутраканската болници, успяхме да намалим наследените задължения на община Силистра и най-вече помогнахме на тютюнопроизводителите да продават своята продукция на реални цени.”  Заедно със Стефан Господинов пред силистренци бяха представени и останалите от листата на ГЕРБ – Алтимир Адамов, д-р Любомир Бойчев, д-р Себахтин Халид, Денка Михайлова, Иван Иванов, Димитър Димитров и Янка Господинова. По-рано през деня Цветан Цветанов се срещна с гражданите на Дулово и Тутракан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар