четвъртък, 16 май 2013 г.

Народни представители от 20-и МИР - Силистра




ДПС
Рамадан Аталай е роден на 12 април 1957 година в село Мъдрево. Член е на централното оперативно бюро на ДПС. По професия е минен инженер. Народен представител от парламентарната група на ДПС в 38-о, 39-то, 40-то и 41-то Народно събрание. Водач на листата на ДПС за 42-то Народно събрание в 20-ти МИР -0 Силистра. Владее английски, турски и руски езици.

Невин Хасан е родена в село Сокол, община Главиница. Завършила е „Икономика” в УНСС – София. Председател на Общинския съвет на ДПС в Дулово. Член на ЦС на ДПС. Общински съветник. Занимава се с частен бизнес. С една дъщеря.

ГЕРБ
Стефан Господинов е роден на 31 октомври, 1961 година в Силистра. Учредител и областен координатор на областната структура на ГЕРБ. Водач на листата на ГЕРБ за 42-то Народно събрание. Депутат в 41-то Народно събрание от 20-и МИР - Силистра. Владее немски и руски езици. Женен с две деца.

КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ
Антон Кутев е роден на 13 септември 1968 година в София. Завършил Художествената академия в София. Водач на листата на Коалиция за България за 42-то Народно събрание. Национален секретар на БСП. Владее английски и руски езици. С  една дъщеря. Депутат в 41-то Народно събрание от 20-и МИР - Силистра.




Няма коментари:

Публикуване на коментар