неделя, 12 май 2013 г.

Силистра – "Презареждане!" бе различното и доброто събитие!



     В нашия малък град, който за мнозина навярно е скучен...Ударното начало на благотворителния ни концерт бе поставено от бийтбоксърите Флопи и Меро, които ни изненадаха много приятно със страхотните си бийтбокс интерпретации. Чухме и най-новата песен на младия рапър Трупър – „Не се предавай!”. Кулминацията на вечерта бе рок групата „Ню Пейдж”. Младите изпълнители изсвириха кавъри на песни на Анук, Лени Кравиц, Гънс енд роузес, Ролинг Стоунс и Маруун 5, които взривиха публиката! „Ню Пейдж” бяха адски добри, готини и благодарение на тях успяхме да вдигнем много шум за младежите от СУПЦ (Социално Учебен Професионален Център) от град Главиница! Наши специални гости бяха 14 младежи от учебното заведение.


Присъствието им на нашия концерт бе истинско събитие за тях. Те бяха изключително щастливи, че са с нас и искрено се забавляваха на рок музиката. Не сме предполагали, че организирането на нашия благотворителен концерт може да ни донесе толкова много положителни емоции!

      Сърдечно благодарим за съдействието на Община Силистра, отдел "Младежки дейности" в лицето на Атанаска Атанасова, както и на управата на клуб SODA (БИРХАЛЕТО)! Нищо обаче нямаше да бъде възможно без всеотдайните и сърцати доброволци от "Доброволчески клуб 365"! Доказахме, че добри неща могат да се случват и в Силистра, а не само по телевизията! Със средствата, които набрахме от Силистра -  купихме градинарски инструменти за цветарите и градинарите в Главиница: 4 лопати, 3 лейки, 2 малки мотики, по 1 гребло, саксия и ръчна пръскачка. Другата седмица ще ги дарим на Центъра. Може да не е много, но е от сърце! Благодарим на всички, които ни подкрепиха и споделиха с нас емоцията!


Няма коментари:

Публикуване на коментар