вторник, 9 април 2019 г.

Силистренска енциклопедия и за министър Аврамова


В Силистра с участието на народния представител Алтимир Адамов, на областния управител Ивелин Статев и на неговите заместници Стоян Бонев и Илиян Великов бе проведена среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която е на посещение в областния град и е за пръв път в Силистра.

За спомен тя получи екземпляр от „Енциклопедия на област Силистра“, подарена й от д-р Тодор Ст. Тодоров – областен координатор на ПП ГЕРБ, инициатор за издаването на първата по рода си книга в Крайдунавска Добруджа. 

Заедно с други нейни колеги от  правителството, дипломати и гости на Силистра, министър Аврамова е пореден гост на града, имащ възможност да продължи задочно диалога си с древна Силистра и с обикалящите я общини.

Министърът Аврамова участва в Силистра в дискусия за регионалното развитие и европейската солидарност „Европа в нашия дом“. След министър Красимир Вълчев – МОН, зам.-министър Румен Димитров – МК, и зам.-министър Зорница Русинова – МЗТСП, министър Аврамова е пореден представител на МС, който е в област Силистра в рамките на един месец.



Няма коментари:

Публикуване на коментар