понеделник, 15 октомври 2018 г.

Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска и Плевенска филхармония в Силистра

Напоследък в Силистра зачестиха музикалните вечери, не само дело на местни творци, но и на гостуващи артисти - наскоро тук бе трупата на музикално-драматичния театър от Велико Търново, после идва Тони Димитрова с филхармонията от Разград. Преди няколко дни на сцената Ники Априлов представи с колегия забележителен спектакъл  с песни на Емил Димитров. Предстои вечер на мюзикъла с Люси Дяковска, който е на 18 октомври от 19 ч. в салона на Театъра. 


www.glasove.com: След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завърна с двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго". 


„Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин. „We will rock you“ ще звучи по-вдъхновено от всякога. Главните виновници за цялото вълшебство са Люси, диригентът Левон Манукян, който съвместно с талантливия пианист Георги Милтиядов се е погрижил за аранжиментите на парчетата, и невероятните музиканти от Плевенска филхармония.



Няма коментари:

Публикуване на коментар