неделя, 25 март 2018 г.

Първи рок бал за Първа пролет в Силистра



Силистра. 24 март 2018 г. Зала "Версай"- Първи по рода си в града рок бал в навечерието на Първа пролет. Дело на Рок клуб "Силистар", към който са няколко рок групи, където сквирят представители на няколко поколения: от китариста Велико Краев - роден в началото на 50-те години на миналия век, до китариста Димитър, който е на 13 години.

Началото на вечерта сложи най-младата рок група в Силистра - "Опиум". После се изредиха още 3 групи. Следващата група бе "Евърдрийм". 

Да се готвят...доайените. Първи от тях са "Дивите лебеди" (участници и в коледния бал на Ротари клуб Силистра 2017), а после и "Интензивно отделение".

От името на рок клуб "Силистар" бе изразена благодарност на подкрепящите силистренския рок - г-н Радулов и г-н Тодор Тодоров. Кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов, който също участва във вечерта, предложи около всеки 22 март да има рок бал в града. 

И за финал...нека томболата започне в този момент - на границата на новото време - за вина от Изба Кайнарджа, за кошница с мезета  отф. "Актуал", за няколко бутилки уиски и...за 1 живо агне. 

На печелившите - "Честито!". А сега - купонът да продължи, защото над 300-та участници заслужават това пролетно настроение сред зимната атмосфера на последните мартенски дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар