вторник, 3 октомври 2017 г.

На форум във Варна централата на ГЕРБ похвали структурите си в област Силистра

В град Варна е проведена изнесена работна среща на областното ръководство в лицето на неговия координатор Тодор Тодоров, както и на 7-те общински  ръководства на ГЕРБ от регион Силистра. 

След анализ на изборните резултати зам. председателят на партията Цветан Цветанов е запознал присъстващите активисти на партията с дадената отлична оценка на областната организация и е благодарил на народния представител от Силистра Алтимир Адамов, на кметовете и на областното ръководство за реализираните в областта политики чрез местната и държавните власти.

В рамките на дискусията, проведена с участието на г-н Цветанов, е бил поставен проблемът с ТИР-овете, преминаващи през Силистра на път за речния румънски bac и ГКПП. Цветанов се е ангажирал въпросът да бъде поставен и да се намери решение на заседанието на правителствата на България и Румъния във Варна. В рамките на срещата са били коментирани усилията на правителството за привличане на инвестиции и проблемът, който работодатели срещат с намирането на работна ръка с адекватни на търсенето умения.



Няма коментари:

Публикуване на коментар