сряда, 2 март 2016 г.

Конкурс "Европейско дърво на годината" приключи, наградите - на 20 април в Брюксел



Фейсбук-страница Старият дъб от Силистра /The old oak tree from SilistraНе сме забравили и искаме да ви благодарим сърдечно за подкрепата и участието в изминалия конкурсен месец! За нас те значат много, наистина много! Всяка помощ беше добре дошла и оценихме всеки глас, от близо и далече.
smile emoticon
 Включиха се и помагаха приятели, колеги, познати от Европа, двете Америки, близкия Изток, Азия. Невероятно, но факт - подкрепата от чужбина идваше по-бързо и лесно. 

Местни общности, българи в чужбина, приятели на приятели, групи, в които членуваме, страници, които следим, познати и непознати медии - не можем да ви изброим, но ви благодарим най-сърдечно! Благодарни сме и на хората в Силистра - всички тези, които сложиха афиша ни, рекламираха ни на видими за всички места, на децата от Ученически парламент - Силистра, които помогнаха за разпространяване на флаерите, на всички от "списъка" - отделихте време и го посветихте на нещо, в което повярвахме и бяхме заедно. 

Защото приехте това за кауза, защото така няколко хиляди научиха за нашето дърво и показаха грижа и съпричастност за опазването на дърветата в града ни. Получи се така, че днес Дъбът помага на Чинарите - надяваме се на успешна развръзка...

Невяна Маринова - специални благодарности за началото, нямаше да го има предизвикателството "Февруари 2016", ако не беше "Дърво с корен 2015", в което силистренския дъб столетник стана №1 в страната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар