сряда, 30 септември 2015 г.

Откъде да изтеглим безплатни електронни книги




1. Сhitanka.info 
Това е един от най-популярните сайтове за електронни книги, в който може да търсите по азбучен ред, по автор или по творба. В една от секциите: речник, има възможност да проверите значението на думи, които не са ви познати. А ако искате да получите подробна информация за новите книги и инициативи, посетете форума.

2. Virtualnabiblioteka.com
Сайтът предлага отличен интерфейс и категории, по които лесно можете да откриете книгата, която ви интересува.

3. Readbg.com
Сайтът е прекрасен източник на безплатни електронни книги на български език. Той предлага лесна навигация и бързо откриване на интересни заглавия. Не се изисква регистрация за да ползвате сайта, но може да търсите само по автори, въпреки другите опции.

4. Вooksbg.org
Сайтът предлага добра навигация и възможност за намиране на това което търсите. Книгите са разпределени по категории, като всяка книга е придружена с описание, рейтинг и коментари. Сайтът изисква регистрация за някои от книгите, други може да изтеглите без да се регистрирате.

5. 
Detstvoto.net
Любимите книги от детството.

6. Liternet.bg
Tук ще намерите много поезия и художествена литература. Сайтът е изключително богат източник на заглавия, които са подредени в следните категории: художествена литература, култура и изкуствознание, хуманитарни и социални изследвания, фолклор и митология. 
Източник: Блиц

Няма коментари:

Публикуване на коментар