понеделник, 14 октомври 2013 г.

http://hashtag-bg.com/: 10 най-пиперливи мисли на известни личности

POLITICS - WINSTON CHURCHILL - V SIGN10-те най-пиперливи фрази на публични личности



Британското издание “Дейли мирър” подготви класация на десетте най-забавни остри фрази на публични личности. Сред тях има култови фрази на сър Уинстън Чърчил, Барак Обама, Франк Синатра и други.ХАШТАГ-BG публикува цялата класация на изданието.
1. Сър Уинстън Чърчил към лейди Астор: “Аз може да съм пиян, госпожице, но на сутринта аз ще изтрезнея, а Вие все още ще сте грозна.”
2. Барак Обама в отговор на шегата на опонентката му Сара Пейлин, че единствената разлика между питбул и “футболна майка” е червилото: “Може да сложите червило на прасе…, но то все още ще си бъде прасе.”
3. Либерачи към негов остър критик: “Благодаря Ви много за Вашата много забавна рецензия. След като я прочетох се смях по целия път към банката.”
4. Ноуъл Галагар за Роби Уилямс: “Имате предвид онзи дебелия танцьор от “Take That”?”
5. Уинстън Чърчил получава обаждане от лорд Прайви Сийл от Камарата на общините, докато е в тоалетната: “Кажете му, че мога да се разправям само с едно л*йно наведнъж.”
6. Франк Синатра за Робърт Редфорд: “Хубавото е, че той все пак откри истинската си любов – жалко, че не може да се омъжи за себе си.”
7. Елизабет Тейлър: “Някой от най-добрите ми екранни партньори бяха всъщност кучета и коне.”
8. Граучо Маркс: “Тя е взела красотата си от баща си. Той е пластичен хирург.”
9. Бет Мидлър към принцеса Ан: “Тя обича природата, въпреки това което природата й е причинила.”
10. Лиъм Галахър за мечтите на Виктория Бекам да стане писател: “Тя дори не може да дъвче дъвка и да ходи в права линия, какво става да напише книга.”
Автор: Петър Петров

Няма коментари:

Публикуване на коментар