четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Козирогът - най-добрият приятел в условията на криза?


               Десетият знак от зодиака е Козирог. Това е кардинален земен знак. Козирозите са родени между датите 22 декември и 20 януари. Тяхната управляваща планета е Сатурн. Козирозите са мъдри и търпеливи. Те имат лидерски инстинкти и преди всичко поставят своите умове. Със силен и активен ум, непрекъсната концентрация и зле прикрита пасивност, Козирозите са неми наблюдатели. Повечето представители на зодиака предпочитат да са едва ли не обсебени от вниманието на другите. Децата на Сатурн се стараят да постигнат точно обратното. Затова не е необичайно да видите някой самотен Козирог, който стои тихо в ъгъла и наблюдава съсредоточено. Всичко до тук е вярно, с изключение на едно – дори и да изглежда самотен, Козирогът никога не е сам. Те обикновено са срамежливи по природа, но нека това не ви заблуждава. Козирозите са най-трудолюбивите представители на зодиака. По своята същност те са не по-малко независими от Стрелците, но за разлика от тях, са изключително сериозни. Те са предпазливи и не обичат някой да се бърка прекалено агресивно в личния им живот. Козирозите са домошари, обичат семейството си и фамилната къща е най-защитеното място за тях.
          По отношение на общите житейски отношения, те са изключително лоялни. Обикновено имат само няколко близки приятели, а не тълпа от почитатели. Козирогът, със своята мъдрост и устойчив характер, е може би е най-подходящият човек, който непременно трябва да имате за свой приятел по време на криза. Те никога не предлагат непоискани съвети и ще успеят да ви дръпнат дори и тогава, когато си мислите, че ръбът на пропастта е останал някъде далеч зад вас. В любовта Козирозите са такива, каквито са и в живота. Ако Козирогът се влюби, то тази любов обикновено ще завърши с брак, тъй като те предпочитат да поемат своите ангажименти тихо и сериозно. Представата им за романтика е малко консервативна. Мъжете са истински джентълмени, а дамите са аристократично-галантни. Когато става дума за любов, много рядко може да забележите Козирог да праща закачливи любовни аванси. Съвсем в синхрон с емоционалната им страна, те бързо отговарят на емоционалните нужди на партньорите си и се грижат за тях по всеки възможен начин.
         Въпреки че са много толерантни в отношенията, Козирозите са и доста притежателни, но притежателната им природа не е крайна. Това притежание е провокирано от желанието им да защитят любимия си и е по-скоро добро качество, отколкото недостатък. Тяхната надеждност ги прави стабилни, любящи партньори. Те винаги са там, когато близките им най-много се нуждаят от тях. Като партньор, Козирогът ви гарантира, че имате приятел, който е емоционално чувствителен, мил и надежден и който в края на деня ще бъде на ваша страна, без значение какво се е случило.
http://svejite.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар